Piadina romagnola

4.9 1.2K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 250 g di formaggio Squacquerone
    250 g di crescenza
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 679.8 kcal / 2844.4 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 1525.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...