Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
500 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
10 g di sale
Farcia
-
250 g di crescenza250 g di formaggio Squacquerone
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
-
100 g di rucola
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1525.1 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
2844.4 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min
Burger buns
4 godz. 40 min
Pinsa romana
5 godz.
Piadina al miele
1 godz. 10 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min