
Urządzenia i Akcesoria
Torta alle mandorle e carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di mandorle pelate
-
300 g di carote pelate e a pezzi (3 cm)
-
200 g di zucchero
-
4 tuorli
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
-
60 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (½ bustina)
-
1 pizzico di sale
-
4 albumi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
392 kcal /
1652 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Merenda
10 Przepisów
Włochy
Włochy