
Urządzenia i Akcesoria
Torta alle mandorle e carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
di mandorle pelate300 g
-
di carote pelate e a pezzi (3 cm)300 g
-
di zucchero200 g
-
tuorli4
-
limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata½
-
di farina tipo 00 + q.b.60 g
-
di lievito in polvere per dolci (½ bustina)1 cucchiaino
-
di sale1 pizzico
-
albumi4
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
392 kcal /
1652 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Merenda
10 Przepisów
Włochy
Włochy