
Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
600 g
Składniki
-
1 limone solo la scorza (senza la parte bianca)
-
80 g di zucchero
-
300 g di farina tipo 00
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 uovo
-
1 tuorlo
Wartości odżywcze na 600 g
Kalorie
2526 kcal /
8962.1 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
133.5 g
Węglowodany
298.5 g
Tłuszcz nasycony
80 g
Sód
86 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi di pasticceria
5 Przepisów
Włochy
Włochy