Gelado de banana e manteiga de amêndoa
TM6 TM5 TM31

Gelado de banana e manteiga de amêndoa

4.3 (13 ocen)

Składniki

Cobertura

  • 150 g amêndoa c/ pele
  • 10 g mel
  • 1 c. chá de canela em pó

Manteiga de amêndoa

  • 300 g amêndoa c/ pele

Gelado

  • 1 c. chá de canela em pó
  • 600 g banana partida em pedaços, previamente congelada
  • 120 g leite de coco

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2520 kJ / 603 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
46 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy