Gelado de banana e manteiga de amêndoa

Gelado de banana e manteiga de amêndoa

4.3 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 doses

Składniki

Cobertura
  • amêndoa c/ pele
    150 g
  • mel
    10 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
Manteiga de amêndoa
  • amêndoa c/ pele
    300 g
Gelado
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • banana partida em pedaços, previamente congelada
    600 g
  • leite de coco
    120 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 603 kcal / 2520 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...