Urządzenia i Akcesoria
蔬菜浓汤、鸡肉佐奶油芥末酱和蒸时蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
浓汤、鸡肉和蒸时蔬
-
洋葱 切半80 - 100 克
-
蒜瓣 (opcjonalnie)1 个
-
橄榄油20 克
-
淡色综合蔬菜 (如: 西葫芦、红萝卜、芦笋、灯笼椒、西兰花),切片(0.5公分)700 克
-
水600 克
-
盐2 ½ 茶匙
-
500 克 火鸡胸肉,去皮, ,去皮,切条(5公分 x 2公分)鸡胸肉 去皮,切条(5公分 x 2公分)500 克
-
酱青2 汤匙
-
马铃薯 切片(0.5公分)400 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
红甜椒粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
1 汤匙 鲜奶油牛油 (opcjonalnie)20 克
奶油芥末酱
-
50 克 鲜奶油奶油芝士50 克
-
黄芥末1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
新鲜欧芹 只取叶片3 - 4 小支
-
蛋黄 (opcjonalnie)1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
37 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy