蔬菜浓汤、鸡肉佐奶油芥末酱和蒸时蔬

蔬菜浓汤、鸡肉佐奶油芥末酱和蒸时蔬

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

浓汤、鸡肉和蒸时蔬
  • 洋葱 切半
    80 - 100 克
  • 蒜瓣 (opcjonalnie)
    1 个
  • 橄榄油
    20 克
  • 淡色综合蔬菜 (如: 西葫芦、红萝卜、芦笋、灯笼椒、西兰花),切片(0.5公分)
    700 克
  • 600 克
  • 2 ½ 茶匙
  • 鸡胸肉 去皮,切条(5公分 x 2公分)
    500 克
    500 克 火鸡胸肉,去皮, ,去皮,切条(5公分 x 2公分)
  • 酱青
    2 汤匙
  • 马铃薯 切片(0.5公分)
    400 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 红甜椒粉 (opcjonalnie)
    ½ 茶匙
  • 牛油 (opcjonalnie)
    20 克
    1 汤匙 鲜奶油
奶油芥末酱
  • 奶油芝士
    50 克
    50 克 鲜奶油
  • 黄芥末
    1 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜欧芹 只取叶片
    3 - 4 小支
  • 蛋黄 (opcjonalnie)
    1 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...