酿蔬菜

酿蔬菜

3.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 (约每个130克)
    2 个
  • 茄子 (约每个400克)
    2 个
  • 洋葱 (约每个120克)
    2 个
  • 500 克
  • 特级初榨橄榄油
    10 克
  • 面包糠
    100 克
  • 新鲜罗勒
    10 片
  • 1 个
  • 牛奶
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1018 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...