蔬菜意面汤

蔬菜意面汤

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油
    20 - 25 克
  • 综合香料蔬菜 拌炒用(如洋葱、小红葱、蒜苗),切块(2公分)
    100 - 150 克
  • 淡色综合蔬菜 (如西葫芦、红萝卜、南瓜、番薯、西芹根、欧防风),切块(2公分)
    350 - 400 克
  • 冷冻综合蔬菜 (opcjonalnie)
    50 克
    50 克 冷冻豌豆
  • 700 - 800 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 茶匙
    1 块 蔬菜高汤块, (0.5公升)
  • ½ - 1 茶匙
    ½ - 1 汤匙 酱青
  • 意大利面 干燥,煮汤用
    60 - 80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...