Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, for cooking pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 8 chicken thighs, boneless (approx. 650 g)
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g sesame oil
- 280 g pineapple juice
- 110 g dark brown sugar
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp chicken stock paste, homemade - 100 g water
- 60 g tomato ketchup
- 60 g dark soy sauce
- 30 g Worcestershire sauce
- 300 g macaroni pasta
- 4 Tbsp cider vinegar
- 10 g plain flour
- 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 5 spring onions, 3 cut in pieces (3 cm) and 2 thinly sliced (5 mm)
- 230 g mayonnaise
- 30 - 50 g milk, depending on desired consistency
- 1 Tbsp light brown sugar
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4900 kJ / 1171 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 2183 mg
Alternatywne przepisy
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Family chicken galette
1h 55min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Plaited pork pie
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Enchiladas
1h