Urządzenia i Akcesoria
Egg Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from large eggs, at room temperature2
-
honey1 tsp
-
milk400 g
-
cornflour10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
399 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Baby Rice
10 min
Fruit Purée
10 min
Apple Porridge - from 8 months
10 min
Cereal Fruit Pulp
20 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min
Carrot Mash
1 godz.