Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl
-
100
g Steinpilze, frisch, in Scheiben,
lub 30 g getrocknete Steinpilze, 20 Minuten in warmem Wasser eingeweicht, abgetropft - 100 g Champignons, in Scheiben
- 1 ¼ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 300 g Bandnudeln
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 Min
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35 Min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Fruchtnektar
10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Gefülltes Gemüse
1 Std. 20 Min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 Min