Urządzenia i Akcesoria
芹菜魩魚粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 去蒂頭,切片50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)50 克
-
白米飯250 克
-
魩仔魚120 克
-
芹菜 取莖,切末20 克
-
白胡椒粉 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
477.8 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1408.9 kJ /
336.7 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4188.1 g
Węglowodany
57.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan