Empanada de raxo

Empanada de raxo

4.4 25 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

  • 500 g de cebolla en mitades
  • 200 g de pimiento rojo en trozos
  • 80 g de aceite de oliva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 cucharadas de pimentón dulce
  • 180 g de agua
  • 30 g de manteca de cerdo
  • 450 g de harina de fuerza
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de lomo de cerdo en filetes finos
  • 1 huevo batido (para pintar)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 298 kcal / 1247 kJ
Białko 12.76 g
Tłuszcz 13.87 g
Węglowodany 30.62 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...