Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche
- 50 g de miel
- 200 g de turrón de Jijona blando (y 50 g más para servir)
- 3 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 298.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Bombones de naranja
1h
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Sorbete de limón al cava
5min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4 godz. 30 min
Granizado de café con nata montada
6u. 20min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10 min.
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Tarta de turrón
1h 20min
Granizado de limón
5min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min