Urządzenia i Akcesoria
Biscuit de turrón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 raciones
Składniki
-
200 g de nata (35% de grasa) muy fría
-
200 g de leche
-
50 g de miel
-
200 g de turrón de Jijona blando (y 50 g más para servir)
-
3 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
6.8 g
Kalorie
1249.5 kJ /
298.9 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Postres de Navidad
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta de turrón de Jijona
3 godz. 10 min
Mandonguilles de abadejo
1 godz.
Leche merengada
5 min
Panal de caramelo
1 godz. 30 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tarta helada de trufa y avellanas
31 godz.
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2 godz.
Coulant de turrón
15 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Flan de turrón
3 godz. 40 min