Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 200 g de leche
- 50 g de miel
- 200 g de turrón de Jijona blando (y 50 g más para servir)
- 3 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 298.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazos de chocolate y praliné
3h
Tronquitos de turrón
1 godz. 40 min
Macarons roscón de Reyes
3h
Chocolate a la taza
15 min.
Bizcocho y crema inglesa de horchata
12hod. 45min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3óra 20p
Biscuit glacé
4 godz. 20 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Yogur con coulis de fresa y virutas de chocolate
13 Std.
Yemas
4 godz. 20 min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40 min