Filetti di agnello all'aglio
TM5 TM6

Filetti di agnello all'aglio

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 150 g di rete di grasso, qualsisi tipo
  • 400 g di filetto di agnello
  • 2 cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato fresco
  • farina tipo 00 q.b. per infarinare
  • 80 g di foglie di aglio orsino
  • 2 - 3 rametti di timo fresco, le fogioline
  • 3 uova
  • 60 g di farina tipo 00
  • 2 scalogni
  • 20 g di burro
  • 400 g di verdure miste (carote, patate, zucchine) a striscioline
  • 2 cucchiaini di miele

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3403 kJ / 813 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
70 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy