Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di rete di grasso, qualsisi tipo
- 400 g di filetto di agnello
- 2 cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato fresco
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 80 g di foglie di aglio orsino
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le fogioline
- 3 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 2 scalogni
- 20 g di burro
- 400 g di verdure miste (carote, patate, zucchine) a striscioline
- 2 cucchiaini di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3403 kJ / 813 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 70 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Agnello al vino
40 min
Spiedini di manzo in salsa Monkey Gland
2 godz. 25 min
Calulu di pesce
50 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 godz. 15 min
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min
Sagne chine
1h 40min
Riso con polpo
1hod. 10min
Fileja al ragù
3h
Gulasch di agnello
1hod. 10min
Ragù con polpettine di pane
1h 25min
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min