Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert, in Scheiben (1 cm)100 g
-
Knoblauchzehe angedrückt1
-
Rosmarin1 Zweig
-
Barbecue-Sauce500 g
-
Wasser150 g
-
Cola200 g
-
Rauchsalz½ TL
-
Rinderfond400 g
-
Schweinenacken am Stück800 g
-
Burgerbrötchen6
-
Eisbergsalat12 Blätter
-
Ketchup120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
33 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Currywurst
20 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Bratenpaste
3 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 Std. 35 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min