Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomatensauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Hackfleisch gemischt600 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz und etwas mehr zum Kochen1 - 2 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Olivenöl20 g
-
Knoblauchzehen in Scheiben3
-
Zwiebeln geachtelt200 g
-
Rotwein trocken50 g
-
passierte Tomaten800 g
-
Tomatenmark50 g
-
Zucker5 g
-
Wasser zum Kochen
-
Tagliatelle500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
47 g
Kalorie
3637 kJ /
869 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8.1 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die perfekte Welle
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Currywurst
20 min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Schlemmertopf
40 min
Mini-Rouladen
3 godz. 30 min
Gyros-Eintopf
50 min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 godz.
Paprika-Puten-Gulasch
2 godz.
Bolognese classico
5 godz.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min