Insalata di cetrioli e mortadella

Insalata di cetrioli e mortadella

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di cetrioli privati dei semi, a pezzi
    600 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di scalogno tagliato a metà
    50 g
  • di cetriolini sott'aceto sgocciolati
    80 g
  • di senape
    2 cucchiai
  • di aceto di vino rosso
    2 cucchiai
  • di olio neutro (o olio di noci)
    30 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di mortadella a cubetti (circa 1 cm)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 305 kcal / 1276 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...