
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di ravanelli e spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di spinacini200 g
-
spicchi di aglio1 - 2
-
di menta fresca le foglioline lavate e asciugate6 gambi
-
cipolla (circa 50 g), a metà1
-
di rapanelli rossi senza foglie (circa 300 g)1 mazzetto
-
di sale¾ di cucchiaino
-
di panna acida (10% di grasso)200 g
-
di succo di limone20 g
-
di olio vegetale15 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
154 kcal /
642 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria