Insalata di ravanelli e spinaci

Insalata di ravanelli e spinaci

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di spinacini
    200 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    6 gambi
  • cipolla (circa 50 g), a metà
    1
  • di rapanelli rossi senza foglie (circa 300 g)
    1 mazzetto
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • di panna acida (10% di grasso)
    200 g
  • di succo di limone
    20 g
  • di olio vegetale
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 154 kcal / 642 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...