![Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EE6D2A0-25C1-43B0-8C50-6C4883A8EB01/Derivates/F573109E-FB42-40EF-AC70-CF72221B5E57.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 108.7 mg
Alternatywne przepisy
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10 min.
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20 min.
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Pulled-Chicken-Tortillas
3h
Slow Cooking Beef Madras
3h
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 godz. 35 min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min