
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln halbiert, in Ringen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 329 kcal / 1376 kJ
- Białko
- 26 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 108.7 mg
Alternatywne przepisy
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1 godz. 45 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 godz. 35 min
Slow Cooking Beef Madras
3 godz.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.