Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie sera
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
200 g sera żółtego średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
898 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1323.1 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PIZZA PARTY
7 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bułka tarta
5min
Mielenie mięsa
35min
Cukier puder
5min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Szybki sos pomidorowy
10min