Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie sera
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
200 g sera żółtego średnio twardego (np. gouda, edam, ementaler, cheddar, twarda mozzarella), pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
898 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1323.1 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PIZZA PARTY
7 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kruszenie kostek lodu
5 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Cukier puder
5 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Szybki sos pomidorowy
10 Min