Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote
- 400 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 400 g Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 156 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Johannisbeergelee
25min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 Min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre
25min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min