![Johannisbeer-Mango-Konfitüre Johannisbeer-Mango-Konfitüre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1A4C8644-3960-4ADF-8955-0AF09D01D1D2/Derivates/0B2C17C1-5BEB-47C5-9A82-44D551EB6329.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote
- 400 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 400 g Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 156 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25 min
Mirabellen-Konfitüre
20 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Johannisbeergelee
25 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min