Johannisbeer-Mango-Konfitüre

Johannisbeer-Mango-Konfitüre

4.7 148 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Schraubgläser

Składniki

  • Gelierzucker 2:1
    400 g
  • Vanilleschote
    ½
  • rote Johannisbeeren abgezupft
    400 g
  • Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
    400 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 674 kcal / 2823 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 156 g
Błonnik 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...