Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Gelierzucker 2:1400 g
-
Vanilleschote½
-
rote Johannisbeeren abgezupft400 g
-
Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken400 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
2823 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
156 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25 min