Johannisbeer-Mango-Konfitüre

Johannisbeer-Mango-Konfitüre

4.7 162 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 Schraubgläser

Składniki

  • Gelierzucker 2:1
    400 g
  • Vanilleschote
    ½
  • rote Johannisbeeren abgezupft
    400 g
  • Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
    400 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 3 g
Kalorie 2823 kJ / 674 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6.9 g
Węglowodany 156 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...