Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 帕瑪森起士粉 ,多備一些裝飾用
- 250 克 白蘿蔔 ,去皮
- 800 克 水
- 60 克 綠花椰菜,切小朵
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 30 克 白酒
- 120 克 鮮奶油
- 120 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 15 克 帕瑪森起士粉
- 100 克 煙燻鮭魚片 ,切小片(約3公分)
- 5 克 新鮮巴西利葉 ,切碎,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4802.5 kJ / 1148.9 kcal
- Białko
- 105.7 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 63.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1016.3 mg