Urządzenia i Akcesoria
奶油燻鮭魚蘿蔔麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用15 克
-
白蘿蔔 去皮250 克
-
水800 克
-
綠花椰菜,切小朵60 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)80 克
-
油15 克
-
白酒30 克
-
鮮奶油120 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉15 克
-
煙燻鮭魚片 切小片(約3公分)100 克
-
新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) 切碎,裝飾用5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1016.3 mg
Białko
105.7 g
Kalorie
4802.5 kJ /
1148.9 kcal
Tłuszcz
63.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan