鮮蝦櫛瓜麵

鮮蝦櫛瓜麵

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 櫛瓜 洗淨,切絲或刨絲
    300 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 油漬鯷魚
    10 克
  • 帶殼蝦 去鬚腳和腸泥
    250 克
  • 白酒
    30 克
  • 15 克
  • ¼ 茶匙
  • 罐裝墨西哥辣椒(jalapeño) 切碎
    20 克
  • 去核黑橄欖 切片
    30 克
  • 帕瑪森起士粉
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1677.1 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 1037.7 kJ / 248.3 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 155.8 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...