拿坡里紅蘿蔔麵
TM5 TM6

拿坡里紅蘿蔔麵

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 蒜頭
  • 20 克 奶油
  • 100 克 法蘭克福香腸 ,切斜片(厚約1公分)
  • 250 克 罐裝切碎蕃茄
  • 100 克 蕃茄醬
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • ½ 茶匙 義大利綜合香料
  • 1 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 紅蘿蔔 (約1根),刨絲或切絲
  • 50 克 青椒 ,切條(寬約0.5公分)
  • 15 克 帕瑪森起士粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2173.8 kJ / 520 kcal
Białko
18.7 g
Węglowodany
51.2 g
Tłuszcz
27.5 g
Tłuszcz nasycony
59.4 g
Błonnik
7.3 g
Sód
2400.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy