Urządzenia i Akcesoria
當歸牛肉炒芥藍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
火鍋牛肉片200 克
-
蒜頭10 克
-
芥藍菜 切段(約5公分)150 克
-
當歸 (約5克),剪小片,,洗淨,瀝乾1 片
-
蠔油5 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
214.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1504.2 kJ /
359.5 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10176.4 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan