Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g Rote Bete, frisch, in Stücken
- 4 Äpfel, geviertelt
- 50 g Balsamico, dunkel
- 80 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Walnusshälften
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10 Min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10 Min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min