Thunfisch-Paprika-Dip

Thunfisch-Paprika-Dip

4.0 135 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
    1
  • Rucola
    20 g
  • körniger Frischkäse
    80 g
  • Ajvar
    20 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 134 kJ / 32 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...