Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Rucola
- 80 g körniger Frischkäse
- 20 g Ajvar
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Thunfischaufstrich
10 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Landei auf hoher See
10 Min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 Min
Thunfischcreme
5 Min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Pilz-Walnuss-Dip
5 Min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min