Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porties
Składniki
-
aardappel, melig in stukken120 g
-
bloemkool in roosjes270 g
-
varkenshaasje in stukken60 g
-
water500 g
-
duindoorn sap25 g
-
koolzaadolie25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
630 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Appelmuffins
40 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min