Urządzenia i Akcesoria
Mexický rozmarýnový punč
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porce
Składniki
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Láska jako trám
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Univerzální bezlepkové těsto
35 min
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Veganské máslo
2 godz.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 godz.
Pesto s mákem a chilli
10 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Brak ocen
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Opilý čokoládový mousse
1 godz. 30 min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1 godz. 40 min
Bramborový chléb (bez lepku)
2 godz. 30 min
Bezlepkové čokoládové kostky
50 min