Urządzenia i Akcesoria
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
Salát z kysaného zelí:
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve
-
500 gramů kysaného zelí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
-
150 gramů škvarků
-
3 stroužky česneku
-
650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
-
2 vejce
-
170 gramů krupice
-
130 gramů hrubé mouky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
20.4 g
Kalorie
3451 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
39.4 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
90.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Poklady
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandarinkový milkshake
5 min
Bramborové knedlíky
50 min
Kuřátkový chlebíček
2 godz.
Řezy Tiramisu
1 godz.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2 godz.
Hruškový sen
5 min
Tvarůžkové kuličky
25 min
Milkshake s burákovým máslem
15 min
Kapustnica
1 godz. 15 min
Čočková pěna
2 godz. 35 min
Polský domácí medový likér krupnik
25 min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 min