Slezské pirohy se škvarky a česnekem

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

4.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porce

Składniki

Salát z kysaného zelí:
  • 100 gramů cibule napůl
  • 100 gramů mrkve
  • 500 gramů kysaného zelí
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 polévková lžíce cukru
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
  • 150 gramů škvarků
  • 3 stroužky česneku
  • 650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
  • 2 vejce
  • 170 gramů krupice
  • 130 gramů hrubé mouky
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • olej na smažení

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 20.4 g
Kalorie 3451 kJ / 824 kcal
Tłuszcz 39.4 g
Błonnik 8.8 g
Węglowodany 90.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...