Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fresas
- 250 g de azúcar
- 250 g de agua
- 2 cucharadas de licor de cereza
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 500 g de queso mascarpone
- 12 bizcochos de soletilla (en 3-4 trozos c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2020 kJ / 483 kcal
- Białko
- 20.35 g
- Węglowodany
- 43.65 g
- Tłuszcz
- 25.24 g
- Błonnik
- 1.19 g
Alternatywne przepisy
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Panna cotta a la crema de whisky
2 godz. 45 min
Postre de plátano a capas
15 min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Mousse de crema de orujo
2 godz.
Tiramisú de frutos del bosque
1 godz. 50 min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min