Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fresas
- 250 g de azúcar
- 250 g de agua
- 2 cucharadas de licor de cereza
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 500 g de queso mascarpone
- 12 bizcochos de soletilla (en 3-4 trozos c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2020 kJ / 483 kcal
- Białko
- 20.35 g
- Węglowodany
- 43.65 g
- Tłuszcz
- 25.24 g
- Błonnik
- 1.19 g
Alternatywne przepisy
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40min
Tiramisú de limón
6 Std. 25 Min
Fraisier
6 Std. 20 Min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10sa 30 dk
Tiramisú de frutos del bosque
1 Std. 50 Min
Cheesecake de chocolate y café
3 Std. 20 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tarta de crema catalana a la naranja
7h 30 min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min