Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de mantequilla (a temperatura ambiente y en trozos pequeños)
- 80 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 90 g de almendras laminadas
- 2 claras de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.55 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de té rizadas
40min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Crema de mariscos al cava con hojaldre
1h
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Pasta choux
20min
Minipavlova de frutos rojos
3 Std. 30 Min
Praliné de avellanas
20min
Financieros de chocolate y pistacho
45min
Tarta Saint-Honoré
3h
Barra de chocolate y caramelo con sal
2h 40min
Tejas de almendra
12h 50min
Perrunillas
30min