Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 200 g de avellanas crudas con piel (y un poco más para decorar)
- 700 g de leche entera congelada en cubitos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 58.5 mg
Alternatywne przepisy
Helado de fresas congeladas
4 godz. 5 min
Helado mantecado de chocolate y café
4sa 15 dk
Sorbete de avellanas y caramelo
5 Min
Helado de gianduja
8h 15min
Helado ligero de mango
5h 15min
Helado de lima
5 Min
Tarta helada de nata con praliné de almendras
4sa 15 dk
Helado de avellana
5h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Helado de fresa y yogur
5 Min
Helado de frutas ligero
5 Min
Sorbete de café exprés
5 Min