Karamell-Cheesecake

Karamell-Cheesecake

4.3 705 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 7 godz. 15 min
12 Stücke

Składniki

Double-Cheesecake
  • Butter zum Einfetten
  • Butterkekse
    130 g
  • Kakao
    40 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Doppelrahm-Frischkäse
    600 g
  • Zucker
    150 g
  • Eier
    2
  • Speisestärke
    30 g
Karamellguss
  • Zucker
    250 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Butter in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Wasser
    1030 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Essig
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 464 kcal / 1942 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...