
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Double-Cheesecake
- Butter zum Einfetten
- 130 g Butterkekse
- 40 g Kakao
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 600 g Doppelrahm-Frischkäse
- 150 g Zucker
- 2 Eier
- 30 g Speisestärke
Karamellguss
- 250 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Butter in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 464 kcal / 1942 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 37 g
- Błonnik
- 1.3 g