Urządzenia i Akcesoria
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
gingerbread vegan, broken in pieces100 g
-
tinned cherries drained, reserving 8 Tbsp juice200 g
-
soy cream for whipping, cold300 g
-
whipped cream stabiliser vegan (8 g each)2 sachets
-
vanilla sugar, homemade2 tsp
-
gingerbread spices¾ tsp
-
flaked almonds4 Tbsp
-
ground cinnamon for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1349 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Apple Marinade
10 min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Vegan Parmesan
15 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Sultana and Cranberry Rolls
14 godz. 25 min
Mulled Wine
30 min