Urządzenia i Akcesoria
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 porties
Składniki
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Sunrise smoothie
10 min
Kimchi
Brak ocen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Drie soorten melk cake
2 godz.
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen