Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 oz hot sauce, e.g. Frank's Red Hot Original
- 6 oz unsalted butter, in pieces
- ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp garlic powder
- 20 oz chicken tenders
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 55 oz water
- ¼ tsp salt
- 12 oz penne pasta
- 4 oz cream cheese, in pieces
- 6 oz blue cheese crumbled
- fresh parsley leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 871 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Fajita Soup
50min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Mac and Cheese Fritters
3h 15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Tetrazzini
40 min