Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g green apple, cored, cut in wedges that fit in feeder
- 150 g carrots, peeled
- 30 g red onion, quartered (approx. ¼ onion) (opcjonalnie)
- 200 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit in feeder
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 Tbsp mayonnaise, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 413.5 mg
Alternatywne przepisy
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Plum Clafoutis (TM6)
1hod. 15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 Std. 20 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min