Urządzenia i Akcesoria
南瓜梅香雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)500 克
-
蠔油35 克
-
糖5 克
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜粉 (裹粉用)50 - 70 克
-
南瓜 帶皮去籽,切塊(約3公分)300 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
紫蘇梅 略切碎60 克
-
蜂蜜10 - 15 克
-
水120 克
-
白芝麻1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.4 g
Kalorie
2194.2 kJ /
524.9 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan