Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 35 克 蠔油
- 5 克 糖
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 50 - 70 克 地瓜粉 (裹粉用)
- 300 克 南瓜 ,帶皮去籽,切塊(約3公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 60 克 紫蘇梅 ,略切碎
- 10 - 15 克 蜂蜜
- 120 克 水
- 1 茶匙 白芝麻
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2194.2 kJ / 524.9 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Błonnik
- 2.7 g