南瓜梅香雞

南瓜梅香雞

2.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    500 克
  • 蠔油
    35 克
  • 5 克
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 地瓜粉 (裹粉用)
    50 - 70 克
  • 南瓜 帶皮去籽,切塊(約3公分)
    300 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 15 克
  • 紫蘇梅 略切碎
    60 克
  • 蜂蜜
    10 - 15 克
  • 120 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.4 g
Kalorie 2194.2 kJ / 524.9 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...