南瓜梅香雞
TM5 TM6

南瓜梅香雞

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 35 克 蠔油
  • 5 克 糖
  • 1 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 50 - 70 克 地瓜粉 (裹粉用)
  • 300 克 南瓜 ,帶皮去籽,切塊(約3公分)
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 油
  • 60 克 紫蘇梅 ,略切碎
  • 10 - 15 克 蜂蜜
  • 120 克 水
  • 1 茶匙 白芝麻
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2194.2 kJ / 524.9 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
48.8 g
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy