Urządzenia i Akcesoria
皇冠麵包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 個
Składniki
乳酪餡
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化280 克
-
糖35 克
-
檸檬汁20 克
-
牛奶50 克
-
玉米粉1 茶匙
麵糰
-
乳酸飲料 (養樂多)160 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖20 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用370 克
-
蛋1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化35 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
29.3 g
Kalorie
3696 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
128.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan