Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Zwiebeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 Stücke
Składniki
Teig
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Brotmehl600 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe zerkümelt30 g
-
Wasser380 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
Belag
-
natives Olivenöl40 g
-
Wasser40 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zwiebeln halbiert300 - 350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
766 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Béchamelsauce
15 min
Baklava-Käsekuchen
3 godz. 30 min
Knöpfli
50 min
Pilzpastete
1 godz. 40 min
Coleslaw
10 min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Quiche Lorraine
50 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Samichlaus-Bänze
2 godz. 10 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Süsser Grittibänz
2 godz. 15 min
Käsewähe
50 min