Urządzenia i Akcesoria
Karamellcreme (Flan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zucker80 g
-
Vollmilch300 g
-
Eier (53-63 g)3
-
flüssiges Karamell (siehe Tipp)6 - 12 TL
-
Wasser250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
530 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baiser-Herzen
2 godz.
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 godz. 10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce Béarnaise
15 min
Zitronenlimonade
5 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Mayonnaise
5 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min
Vanilleglace
12 godz.