Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Estragon, frisch4 - 5 Zweiglein
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trutenburger
1 godz. 25 min
Schnelles Vitello Tonnato
20 min
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Sauce Béarnaise
15 min
Risotto
30 min
Pastateig
1 godz.
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Baklava-Käsekuchen
3 godz. 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindsfleischfüllung
1 godz.
Egli-Knusperli
1 godz.
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min