Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Estragon, frisch4 - 5 Zweiglein
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gedünstete Dorade in Bouillon mit Kartoffeln
35 min
Mayonnaise ohne Ei
10 min
Bouillabaisse
1 godz.
Spaghetti Bolognese
40 min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Zitronen-Granita
13 godz.
Pouletschenkel mit Mole verde
1 godz.
Gulasch
3 godz.
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Eiskaffee
2 godz. 15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Glasierte Karotten mit Honig
1 godz. 20 min