Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Estragon, frisch4 - 5 Zweiglein
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
Brak ocen
Gebäckcreme
Brak ocen
Dunkelbier-Würziges Gulasch
3 godz. 10 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce Béarnaise
15 min
Mayonnaise
5 min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 godz.
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Sauce Béarnaise
20 min