Sauce Béarnaise

Sauce Béarnaise

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen

Składniki

  • Estragon, frisch
    4 - 5 Zweiglein
  • Schalotten
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice
    180 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 Portionen

Sód 1272 mg
Białko 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tłuszcz 195 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...