Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Milch
- 300 g Rahm
- 100 g Zucker
- 200 g Hartweizengriess
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 332 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanillepudding
25min
Apfelmus
20 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Apfelmus
20 Min
Milchreis mit Beerenpüree
55 min
Schoggi-Crème
3h 15min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Griessköpfli
1h 15min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Bananen-Glace (Nicecream)
5min