Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1sa
Panna Cotta
6sa 15 dk
Panna cotta
6sa 15 dk
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1sa 10 dk
Traditional crème brûlée
25sa
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4sa 50 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6sa 15 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Crème anglaise
15 dk
Caramel Sauce
1sa 30 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk