Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beurre blanc
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Crème pâtissière
15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Beurre Blanc
20 min
Tarte tatin
2 godz.
Toum
15 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min