Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g cream
- 250 g milk
- 150 - 200 g sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- 12 g gelatine leaves, soaked in cold water and squeezed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Cherry Amaretto Dream
10min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Plum Clafoutis
Brak ocen
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Crème caramel (flan)
5h 30 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Champagne lemon slush
10min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Crème caramels
7h 45min