Urządzenia i Akcesoria
Salsa de caramelo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g de azúcar refinada250 g de azúcar estandar
-
200 - 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
1030 g de agua
-
30 g de mantequilla sin sal fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
-
1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
-
1 cda de vinagre blanco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
IDEAS SENCILLAS
164 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Azúcar glass
5 min
La Pavlova despeinada
4 godz.
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 min
Curd de limón TM6
20 min
Glaseado blanco
2 godz.
Mermelada de fresa
55 min
Helado de caramelo y sal TM6
14 godz.
Mezcla infalible
5 min
Leche condensada
1 godz. 10 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 godz. 50 min