Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 140 g de azúcar refinada
- 500 g de leche
- 30 g de fécula de maíz
- 10 g de café soluble
- 4 piezas de yemas de huevo
- 1000 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1067 kJ / 254 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 54 mg
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Tartas de nuez
1h
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Espuma de frutos rojos
10min
Mousse de mamey
2h
Camarones al ajillo
25min
Camarones al ajillo
35min
Pay de manzana casero
2u. 20min
Flan de queso crema
4h