Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato sbriciolato - olio vegetale per ungere q.b.
- 500 g farina per pane + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Baguette
4h
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Knöpfli
50 min
Pizzette alle erbe aromatiche
Brak ocen
Mousse di formaggio
10 min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 godz. 30 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Baguette
1 godz. 45 min
Bevanda disintossicante per la pelle
Brak ocen