Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- olio per ungere q.b.
- 500 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Cake al limone
1h 5min
Pane veloce
1h 15min
Crêpes
1h 15min
Pane di frumento e farro
12sa
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Baguette
4sa
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Focaccia di verdure
40min
Baguette
1h 45min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Tarte flambé
Brak ocen