Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pezzi
Składniki
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio vegetale per ungere q.b.
-
500 g farina per pane + q.b. per infarinare
-
1 ½ cucchiaini rasi di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
4 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Muffin di mela e limone al vapore
1 godz. 5 min
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55 min
Pizza alla romana
Brak ocen
Magdalenas
1 godz.
Piadina romagnola
15 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 godz. 45 min