Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pezzi
Składniki
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio vegetale per ungere q.b.
-
500 g farina per pane + q.b. per infarinare
-
1 ½ cucchiaini rasi di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chips croccanti con guacamole
1 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Baguette
4 godz.
Crêpes
1 godz. 20 min
Pane all'aglio
15 min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 godz. 40 min
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
50 min
Mini-donuts
2 godz. 45 min
Brownies
1 godz.
Baguette
1 godz. 45 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min