Baguette

Baguette

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pezzi

Składniki

  • di acqua
    330 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • olio vegetale per ungere q.b.
  • farina per pane + q.b. per infarinare
    500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaini rasi

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 604 kcal / 2531 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 122 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...