自製水餃皮與煮水餃

自製水餃皮與煮水餃

4.3 45 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 片

Składniki

水餃皮
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
  • 1800 克
  • 10 克
煮冷凍水餃
  • 1800 克
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 0.5 g
Kalorie 100 kJ / 23.9 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...