Urządzenia i Akcesoria
瑞士卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 人份
Składniki
蛋糕
-
蛋4 顆
-
鹽⅛ 茶匙
-
冰糖粉40 克
-
油40 克
-
牛奶40 克
-
香草精½ 茶匙
-
低筋麵粉50 克
內餡
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Białko
35.9 g
Kalorie
752167230 kJ /
1726.3 kcal
Tłuszcz
139.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
94.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣甜點初級班
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan